Obvestilo o prevzemu osebnih stvari iz dijaških sob

Na osnovi odločitve Vlade RS o prihodu dijakov zaključnih letnikov z dnem 18.5.2020 nazaj v šolske klopi moramo tako kot šole tudi dijaški domovi pripraviti vse v skladu z navodili za prihod maturantov v dom.
Zaradi tega pozivamo vse dijake od 1. do 3. letnika ter študente, da prevzamejo svoje osebne stvari iz sob in se izselijo. Izselitev bomo izvedli po spodnjem razporedu, kjer smo upoštevali enakomerno številčno obremenjenost; prevzem bo izveden v skladu z varnostnimi priporočili NIJZ (razkuževanje ob vstopu, nošenje zaščitnih mask in upoštevanje fizičnih razdalj).

Vrstni red:

  • ŠTUDENTJE in dijaki 3. letnikov: prevzem v ponedeljek 11.5.2020 med 7.00 in 19.00 uro.
  • Dijaki 2. letnikov: prevzem v torek, 12.5.2020 med 7.00 in 19.00 uro.
  • Dijaki 1. letnikov: prevzem v sredo, 13.5.2020 med 7.00 in 19.00 uro.

PRED IN PO PREVZEMU SE OGLASITE PRI SVOJEM VZGOJITELJU ALI DEŽURNEMU VZGOJITELJU STAVBE TER NA KONCU PREDAJTE KLJUČE OD SOBE TER ČIP.

V kolikor bo upravičena potreba po prevzemu izven predlaganega urnika, se obrnite na svojega vzgojitelja ali vodstvo zavoda, da preverimo, kdaj bi bil prevzem najbolj smiseln.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje ob teh izrednih razmerah, ki vladajo v državi ter posledično tudi pri nas in vam želimo nadvse uspešen zaključek tega šolskega leta.

Jeseni pa vas vabimo v naše prostore s srčno željo, da bo dijaški ritem spet normalen in bo smeh ter optimizem odmeval ne samo v naših stavbah temveč tudi izven njih.

Srečno in zdravo!