Gledališka predstava – Študentski dnevi

Gledališka skupina PEF Teater s Kopra predstavlja igro Študentski dnevi. 

PEF Teater poster

KDAJ: 6. maj 2019 ob 20. uri

KJE: Dvorana DD Tabor

VSTOPNINA: Prostovoljni prispevek

Večina izmed nas ima izkušnje s študentskim ali dijaškim življenjem. Slednje je polno smeha, zabav pa tudi stresa in dela. Vsi smo delali, da smo dobili denar za preživetje in zabavo, razlika je bila le v tem, koliko sreče smo imeli pri izbiri dela in delodajalca. Nekateri je niso imeli in so delo hitro pustili, drugi so tam začeli svojo kariero, tretji pa so doživeli prav čudaške stvari!

Po knjižnem prvencu Mihe Indiharja z naslovom Študentski dnevi, so igralci teatra Pedagoške fakultete s Kopra pripravili istoimensko komedijo, povzeto po knjigi. Zgodba temelji na resničnih dogodkih in v ospredje postavlja – da, prav neverjetne, pa tudi humorne stvari, ki se dogajajo!

Pridite in preverite, kako se dela danes! 

O PEF Teatru

PEF Teater je gledališka skupina 22 študentov Pedagoške fakultete s Kopra, ki deluje od oktobra 2017. Lani so predstavili prvo igro »Podajalna enota,« ter poleg premiere imeli še 6 ponovitev po Primorski. Od začetka gledališko skupino vodi Lovrenc Habe, lani ob pomoči Matica Lozinška, letos pa ob pomoči Mihe Štilca in Petre Rančov. Strokovna mentorica gledališke skupine je izredna profesorica, lutkarica in režiserka Jelena Sitar Cvetko, dve in pol urne vaje pa imajo vsak ponedeljek v Centru mladih Koper.  Končni scenarij letošnje igre je nastal s pridihom in idejami vseh igralcev.