Roditeljski sestanek in Praznični sejem 2016

Spoštovani starši!

Vabimo vas na roditeljski sestanek, ki bo v nedeljo, 27. novembra 2016 ob 16.30 uri v domski dvorani z naslovom »IZŠTEKANI NAJSTNIKI IN STARŠI, KI ŠTEKAJO«.

Predavala bosta dr. Albert Mrgole in Leonida Mrgole, avtorja vzgojne uspešnice, knjige z enakim naslovom kot predavanje. Predavatelja, ki pripovedujeta iz izkušenj in prinašata konkretne odgovore na vzgojne dileme.

Življenje z najstniki nas starše velikokrat pripelje v situacije, ko se počutimo nemočni, izgubljeni, ko spremembe zamajejo ravnotežje v družini, ko nam zmanjka učinkovitih strategij, ko se počutimo brez avtoritete, se sprašujemo, kaj smo v preteklosti naredili narobe, ko nas naši otroci vabijo v igre neskončnega pregovarjanja, ko se borijo za svoj prav in uveljavljajo moč …

Ko so naši otroci z nami samo čez vikend in med prazniki, so še posebej pomembna vprašanja, kako ohranjati stik, kako držati ravnotežje med prijetnim in manj prijetnim v starševstvu, kako ohraniti povezanost in hkrati držati meje, pravila, avtoriteto, učiti otroke odgovornosti, samostojnosti,…

Uro pred pričetkom in enako po koncu predavanja vam bodo na voljo vzgojitelji za govorilne ure.

Skupno druženje bomo sklenili s prazničnim sejmom z izdelki naših dijakov. Zbrani prostovoljni prispevki bodo namenjeni Angelinemu domskemu skladu.

 

Klik … Utrinki iz lanskega Prazničnega sejma

 

Vabljeni!