Spoznavni večer 2015

V okviru septembrskih dogodkov, ima posebno vlogo spoznavni večer, prireditev, ki je namenjena spoznavanju med novinci. Letos je bilo sicer nekaj predlogov, da bi se večera udeležili tudi višji letniki, pa vendar smo ostali pri starem konceptu. Večer smo pričeli s pozdravnim nagovorom, nekaj kratkimi ogrevalnimi vajicami, sledil je ravnateljev kratek in jedrnat govor, nato pa sta sproščena voditelja Din in Amina, fazane razdelila v skupine, ki so se med seboj pomerile v zabavnih igrah (»ličkanje koruze«, »modni oblikovalec«, »poči balon«, »vrtenje okoli palice«, »ples stolov« ipd.)

Zelo zadržani novinci so potrebovali precej časa, da so se malo razživeli, potrebnega je bilo precej truda s strani nove vzgojiteljice Tine in ostalih, da se je atmosfera v dvorani otoplila in da so se dijaki sprostili. Uspelo je!
Po igrah je sledila svečana zaprisega, za nagrado so se dijaki posladkali s sladoledom, nato pa je dežurna tehnična ekipa zavrtela glasbo. Del novincev se je umaknil v stavbe, ostali pa so se resnično razživeli in čas je kar prehitro minil.