TnT 2015 – Fotografska razstava Živim v dijaškem domu

Otvoritev meddomske fotografske razstave Živim v dijaškem domu.

V sredo, 13. maja smo v Galeriji Klubske sobe odprli meddomsko fotografsko razstavo, na kateri sodelujejo člani in članice foto krožkov iz Dijaškega doma Bežigrad, Dijaškega doma Ivana Cankarja, Dijaškega doma Janeza Levca, Jegličevega dijaškega doma,  Dijaškega doma Poljane in Dijaškega doma Tabor. Tema razstave je Živim v dijaškem domu, ki je bila tudi nosilna tema letošnje, že 53. Domijade, ki je bila konec meseca aprila na Rogli.

V priložnostnem programu je sodeloval Luka Rožej, dijak 2. letnika Srednje lesarske šole, zaigral je dve blues skladbi na kitaro. Vzgojitelj in mentor domskega foto krožka Andrej Čepin je z izbranimi besedami razstavo predstavil, vodja koordinacije mentorjev za kulturno dejavnost v ljubljanskih dijaških domovih in vzgojiteljica v Dijaškem domu Bežigrad, Metka Barič Rebolj pa je razstavo slovesno odprla. Program sta povezovali dijakinji 1. letnika Srednje šole za oblikovanje in fotografijo, Amalija Felicijan in Manca Semprimožnik.

Z otvoritvijo meddomske fotografske razstave se je v Dijaškem domu Tabor pričel spomladanski Tabor na Taboru, ko se bodo od 13. maja do 10. junija zvrstili številni kulturni, zabavni, športni , družabni in kulinarični dogodki.

Razstava bo na ogled do 21. maja.

Vljudno vabljeni.