Pohvale za urejene sobe v B stavbi

Skozi celotno šolsko leto smo v B stavbi vsak četrtek ob pol šestih popoldne zavzeto pregledovali sobe in preverjali motivacijo deklet za življenje v čistem bivalnem okolju. Ocene sob so se gibale od nič do deset … vsaka soba pa si je skozi leto prislužila kar lep kup ocen.

Te ocene smo statistično obdelali ter pripravili kratko poročilo o urejenosti sob. Odločili smo se, da izpostavimo tiste sobe in dekleta, ki so se najbolj trudila.

Tako smo v četrtek, 13. junija, namesto ocenjevanja sob, za dekleta pripravili piknik, kjer smo podelili pohvale za najbolj urejene sobe. Posladkali smo se z jagodami in čokolado, na obisk pa sta prišla tudi Danijel in Jan, ki sta nam s svojo glasbo pripravila prav prijetno vzdušje.

Sob, ki smo jih izpostavili, je bilo 14, v njih pa bivajo naslednja dekleta: Sabina, Špela in Urša; Kaja; Barbara, Kaja in Varja; Andreja in Anja; Eva, Lea in Špela; Vesna; Gaja; Jera in Sabina; Danaja in Darja; Lana, Nika in Živa; Andreja, Anja in Tajda; Jerca in Maja; Ana; Maša, Megi in Špela.