Izdelava BIO svečk iz odpadnega jedilnega olja

Danes smo gostili g. Bogdana iz socialnega podjetja Bolje, ki nam je predstavil okoljski problem odpadnega jedilnega olja iz katerega smo nato izdelali okolju prijazne svečke, ki prav prijetno dišijo. V nedeljo na prazničnem sejmu si jih boste lahko od blizu pogledali in jih tudi odnesli s seboj.

Več...

Posadi svojo rožco

Dijakinje so si na delavnici posadile svoje rožice, za katere bodo lepo skrbele v svojih domskih sobah ????  

Hvala Vrtnarstvu Čuden za podarjene rožice!

Več...

Ustvarjalne delavnice

Tudi tokrat so se naše dijakinje izkazale in lepo okrasile dijaški dom. Na prvi delavnici so najprej ustvarjale jesensko vzdušje v domu, na naslednji pa so nam pripravile prave umetnije iz buč.

Ps: Prsti so ostali celi 🙂

Več...
  • Mentor

  • Kontakt

  • Urnik

    Po predhodnem obvestilu. Spremljajte oglasne deske.

  • Na ustvarjalnih delavnicah bomo iskali navdih v naravi, literaturi, spominih in čisto vsakdanjem življenju. Iz starega bomo ustvarjali novo, iz neuporabnega uporabno. Uporabljali bomo različne tehnike: lepljenje, rezanje, barvanje, kuhanje, šivanje, ….
    Poudarek bo na ideji, ki se kasneje prelije v konkretno obliko, v sliko, uporaben predmet ali dekorativni izdelek, ki bo krasil dom, dijaško sobo ali pa bo darilo prijatelju.
    Na delavnicah bomo pripravili tudi izdelke, ki bodo namenjeni za »prodajo« na Prazničnem sejmu (mila, balzami, voščilnice, nakit …).