Povečanje hitrosti internetne povezave

Z veseljem sporočamo, da smo od 11.3.2021 dalje v svet povezani preko 10Gb povezave. Hvala ARNES-u za to posodobitev.

WIFI – SIO2020

V sklopu projekta SIO2020 smo posodobili tudi wifi v dijaškem domu. V C stavbi smo ga kompletno zamenjali, v preostalih stavbah pa samo nadgradili.

Novi računalniki – SIO2020

V sklopu projekta SIO2020, ki je poskrbel za modernizacijo IKTja v slovenskih izobraževalnih ustanovah, smo tudi mi posodobili računalnike v računalnici. Sedaj so še zmogljivejši in komaj čakamo, da jih dijaki preizkusijo.

Uporaba e-gradiv pri vzgojno-izobraževalni uri

V računalnici se je pod vodstvom Bojana Jerama odvijal seminar “Uporaba e-gradiv pri vzgojno-izobraževalni uri”, namenjen vzgojiteljem dijaških domov.

Več...

Dijak se igra

Ta veseli decembrski dan ali Dijak se igra 🙂

Končno se resnično približuje konec koledarskega leta. Da dijakom malo popestrimo vsakdan, smo 21.12. organizirali dan igranja igric.

Več...

Dijaki so se med igranjem dodobra natrenirali, saj so jih športne igrice na konzolah WII (Nintendo) in Xbox s Kinectom dodobra izčrpale. V računalnici so se pomerili tudi v igranju CS v LAN omrežju.

Rad bi se zahvalil kolegoma, ki sta konzoli velikodušno posodila in s tem omogočila dijakom lep popoldan.


Oglejte si celotno galerijo...
  • Mentor

    Matjaz Gulja

  • Kontakt

  • Urnik

    dopoldne vsak dan, če nisem prisoten v računalnici vprašaj na recepciji ali pokliči 012348861
    zvečer: 19:30 - 21:30

  • Računalnica je prostor kamor se pridejo dijaki po napornem učenju malo sprostit, je pa prioritetno namenjena delu za šolo. V njej je vedno prisoten dežurni dijak/študent, ki po potrebi priskoči na pomoč. Dijaki si tukaj lahko brezplačno natisnejo šolska dela.