Uvrstitev na domsko medregijsko tekmovanje

Uspelo nam je! Uvrstili smo se na domsko medregijsko tekmovanje iz namiznega tenisa. Fotografije iz tekme, ko so pri nas gostovali igralci iz Dijaškega doma Poljane.

_AM10317

Namizni tenis

Tudi v tem šolskem letu  redno igramo namizni tenis in sicer ob ponedeljkih in sredah od 17.30 dalje v dvorani za namizni tenis (A stavba pod dvorano). K igranju namiznega tenisa ste vabljeni tudi v izven tega termina do 21.50  ure zvečer. Redno se udeležujemo med domskih tekem v okviru lige v namiznem tenisu ljubljanskih dijaških domov.

Organizirano igranje namiznega tenisa

Vabljeni na redno organizirano igranje namiznega tenisa. Dobimo se vsak ponedeljek ob 17.30 v prostoru za namizni tenis (A stavba, pod dvorano).

K igranju namiznega tenisa ste vabljeni tudi vsak dan pred ali po učni uri.

Vabljeni!

Namizni tenis v A stavbi

Tudi v letošnjem šolskem letu smo v dijaškem domu igrali namizni tenis. Za igranje imamo na razpolago prostor pod dvorano s tremi namiznoteniškimi mizami. Prvič smo se srečali v septembru v okviru Tabora na Taboru. V jeseni smo oblikovali ekipi za dijakinje in dijake. Obe ekipi sta sodelovali v ligaškem tekmovanju ljubljanskih dijaških domov. Dekleta so v skupni uvrstitvi osvojila drugo mesto.
Fantje so v Ljubljanski regiji premagali vse ekipe in osvojili prvo mesto. S prvim mestom so se uvrstil na medregijsko tekmovanje v Škofji loki. Na medregijskem tekmovanju so osvojili drugo mesto in se s tem uvrstili na Domijado na Rogli 24. in 25. aprila. Na državnem prvenstvu dijaških domov Slovenije na Rogli so osvojili tretje mesto.

K igranju namiznega tenisa vabljeni tudi v naslednjem šolskem letu.

Ligaška tekma

10. januarja 2013 smo v Dijaškem domu Vič odigrali ligaško tekmo v namiznem tenisu za dijake Ljubljanskih dijaških domov. Naša ekipa v sestavi Tušar Kevin in Nadvešnik Dejan je premagala gostitelje 3:1.

Čestitke

  • Mentor

    Jože Kastelic

  • Kontakt

    joze.kastelic@guest.arnes.si

  • Urnik

    Vsak dan po želji dijakov.

  • Dijaki in dijakinje imajo možnost igranja namiznega tenisa v dvorani vsak večer. Organiziramo redne treninge enkrat tedensko, pravtako imamo večji letne turnirje na domski ravni. Ob začetku leta sestavimo domsko ekipo za udeležbo na meddomski namiznoteniški ligi ljubljanske regije.