Domijada 2019 – nogomet 1. mesto

Domska ekipa v sestavi : A. Mohar, I. Radić, M. Vesel, Ž. Janeš, M. Mihelič, D. Debeljak, M. Car in D. Knavs, se je letos po razburljivih tekmah v predtekmovanju ponovno kvalificirala za domijado.
Tik pred odhodom je ekipa izgubila še kapetana T. Debeljaka, tako da na Roglo nismo potovali kot favoriti, a vseeno trdno odločeni, da bomo naredili vse za ponoven uspeh.

Več...

Turnir se je začel s polfinalno tekmo proti ekipi Dijaškega doma Ruše, ki se je na igrišču takoj postavila izrazito obrambno, hkrati pa vešče izkoriščala naše napake. Končni rezultat 3 : 3, ni realen prikaz moči na terenu, toda čakali so nas penali. Na našo srečo so igralci iz Ruš zgrešili v četrti seriji, M. Mihelič pa je izkoristil priložnost in nas popeljal v finale.

V finalu nas je čakala ekipa iz Nove Gorice, ki nas je premagala v predtekmovanju, tako, da je bila naša motivacija na visoki ravni in celotna tekma je bila v znamenju Tabora. Zelo hitro smo povedli, razliko ves čas povečevali, razigrali vse igralce in slavili več kot prepričljivo zmago. Končni rezultat 6 : 1, je bil odraz odlične igre, ki nasprotnikom ni dopuščala nobenih možnosti.

Dijaški dom Tabor je postal prvak 2. zapored.

Skupinska slika Domijada 2019

Mali nogomet – finalna tekma meddomske lige

Tekme so bile odigrane v telovadnici DD BEŽIGRAD, v sredo, 10. 1. 2018. Nastopile so ekipe:  DD Tabor, DD Vič, DD Šiška in DD Bežigrad Ljubljana. ČESTITAMO našim fantom za uvrstitev v naslednji krog. 

Rezultati tekem: 

Več...

 

1. DD VIČ : DD BEŽIGRAD                                1 : 2

2. DD ŠIŠKA: DD TABOR                                2 : 4

3. DD BEŽIGRAD : DD ŠIŠKA                           3 : 3

4. DD VIČ : DD TABOR                                     1 : 4

5. DD VIČ: DD ŠIŠKA                                          4 : 11

6. DD  BEŽIGRAD : DD  TABOR                    0 : 4

 

Vrstni red ekip:

Ekipa Točke Dani goli Prejeti goli Gol razlika
1. DD TABOR 9 12 3 9
2. DD ŠIŠKA 4 16 11 5
3. DD BEŽIGRAD 4 5 8 -3
4. DD VIČ 0 6 17 -11

Čestitke!


Oglejte si celotno galerijo...

Turnir v košarki

V torek 24.1.2017 se je ekipa Dijaškega doma Tabor v sestavi : Domen T., Samo L., Dejan S., Jure Š., David Š., Miha O., Klemen K. in Lenart B., po dvoletnem premoru ponovno udeležila košarkaškega meddomskega turnirja. V zelo močni konkurenci dijakov iz DD Bežigrad, DD Ivan Cankar in  Jegličevega DD smo dali vse od sebe, pustili srce na igrišču, kar pa še vedno ni bilo dovolj za več kot častne poraze. Če upoštevamo dejstvo, da smo edini udeleženec  turnirja brez možnosti vadbe v dvorani, da smo se zbrali precej na hitro, brez kondicijskih priprav, potem smo lahko z rezultati zadovoljni.

Več...

Vsekakor pa bomo na drugem turnirju, kot pravi športniki poskušali doseči tudi kakšno zmago.

kosarka - jan17

TnT 2015 – nogometni turnir

V okviru prireditve Tabor na Taboru, smo v sredo 27.5.2015 organizirali nogometni turnir. Po slabši udeležbi v preteklih letih, je bil letos odziv zelo dober, tako da se je žreba udeležilo 5 mešanih ekip, iz Tabora , Dica, Vegove … Ekipe smo razdelili v dve skupini :  A – 3 ekipe, B – 2 ekipi in odigrali najprej tekme v okviru skupin.

Več...

Nato pa glede na vrstni red, križali skupini, ter dobili 2 polfinalni tekmi. Zmagovalca sta igrala finale, poraženca pa tekmo za 3 mesto. Vse tekme so bile odigrane v duhu fair playa, poškodb ni bilo, fantje so igrali dober nogomet, polfinalna tekma med ekipo » Goci » in ekipo » Extrem » pa je po napetosti prekašala tekme lige prvakov, po mnogih strelih je zmago Extremu prinesel najboljši igralec turnirja Aleksander Šega.

Končni vrstni red :

1. Extrem (Mandič, Šega, Kebe, Mohar, Kandare)
2. Savinjčani (Prelesnik, Blaževič, Belaj, Florjančič,…)
3. Goci   (Martinčič, Jelenc, Komidar, Mustafić, Valadžja, Kenan)
4. Burek (Lakić, Vranešič, Šercer, Duratovič, Novak, )
5. Nike (Barut, Špeh, Krže, Gačnik, Obreza , Šivec)

Za nekatere naše dijake je bil turnir slovo od Tabora in domske ekipe, zahvale vsem!


Oglejte si celotno galerijo...

majski TnT – turnir v nogometu 2014

22.5.2014 smo v okviru prireditve Tabor na Taboru, organizirali nogometni turnir. Povabilo na turnir je sprejela tudi ekipa Kraljev ulice, na žalost pa se niso odzvali nogometaši iz Dijaškega doma Ivana Cankarja.
Dijaki iz našega doma so sestavili dve ekipi, škoda da se niso opogumili še nekateri, ki jih večkrat videvam na igrišču.
Rezultati:

Več...

Loški Potok : Kralji ulice 3 : 1
Loški Potok : Možje v črnem 2 : 2
Možje v črnem : Kralji ulice 4 : 1

Fantje so prikazali dober, borben nogomet, poškodb ni bilo, vse tekme so potekale v duhu fair playa.
Nogometašem smo postregli s sendviči, osvežilno pijačo in sadno torto. Bilo je prijetno športno popoldne in dogovorili smo se, da bi prihodnje leto dogodek ponovili.


Oglejte si celotno galerijo...
  • Mentor

    Primož Urank in France Žagar

  • Kontakt

    primoz.urank@guest.arnes.si
    france.zagar@guest.arnes.si

  • Urnik

  • Na domskem igrišču občasno izvajamo treninge in priprave na razna tekmovanja, ki se jih redno udeležujemo. Ob začetku šol. leta sestavimo domsko ekipo za udeležbo na meddomski košarkaški in nogometni ligi ljubljanske regije. Na igrišču so organizirani tudi turnirji trojk in malega nogometa.